نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: با ویندوزفون 7 آشنا شوید| کاشی های دوست داشتنی

  1. #1
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض با ویندوزفون 7 آشنا شوید| کاشی های دوست داشتنی

    با ویندوزفون 7 آشنا شوید
    کاشی های دوست داشتنی





    ویندوزفون 7 در نیمه دوم سال 2010 با رابط کاربری اختصاصی مترو متولد شد. ریشه ویندوزفون به سال 2004 بازمی‌گردد که با نام رمز فوتون کار خود را آغار کرد و چندی بعد نام رسمی ویندوز موبایل را به خود گرفت. مایکروسافت همیشه سعی داشت با ویندوزفون 7 حس حرفه‌ای و کامل بودن کامپیوترهای رومیزی را روی تلفن‌های همراه به کاربر منتقل کند و به دلیل موفقیت فوق‌العاده ویندوز ایکس‌پی، حتی رابط کاربری آن را نیز شبیه به ویندوز ایکس پی طراحی کرد تا شاید بتواند موفقیت ویندوز ایکس‌پی را تکرار کند اما متاسفانه هیچ گاه این رویا به واقعیت تبدیل نشد. به دلیل این عدم موفقیت، مایکروسافت تصمیم گرفت به صفحه خازنی (حرارتی) و سخت‌افزارهای پیشرفته‌ای برای تلفن‌های ویندوزموبایل روی آورد. با این تصمیم پروژه ویندوز 7 آغاز شد و به دلیل تغییر کلی ساختار سیستم‌عامل، تمام برنامه‌هایی که در نسخه‌های قبلی در دسترس بودند برای نسخه جدید غیرقابل استفاده شدند. با این تفاسیر ویندوزموبایل نسخه 6.5 آخرین نسخه نسل قبلی ویندوزموبایل به حساب می‌آمد. نهایتا مایکروسافت در 15 فوریه 2010 در کنفرانس جهانی موبایل که هر سال در بارسلونا برگزار می‌شود، نسخه جدید ویندوزموبایل را با نام جدید ویندوزفون معرفی کرد.

    تاکنون شرکت‌های مختلفی از جمله سامسونگ، ال‌جی، اچ‌تی‌سی، دل و این اواخر نوکیا با مایکروسافت برای توسعه ویندوزفون همکاری داشته‌اند. ویندوزفون 7 تا قبل از همکاری نوکیا با مایکروسافت رشد کندی داشت اما پس از معرفی سری لومیا و به خصوص لومیا 800 با آن طراحی بسیار زیبا و قدرت پردازشی بالا، فروش ویندوزفون 7 افزایش یافت و اکنون سری لومیای نوکیا گوی رقابت را از دیگر رقیبان ویندوزفونی ربوده است. این همکاری در تاریخ 11 فوریه 2011 رقم خورد؛ زمانی که استیو بالمر رئیس مایکروسافت و استفان الاپ مدیر اجرایی نوکیا همکاری خود را برای رقابت با iOS و اندروید اعلام کردند. استفان الاپ در این باره گفته است: «ديگر این یک مسابقه اسب‌سواری با سه اسب است.» پس از نوکیا، فوجیتسو، ایسر و ZTE نیز به جمع یاران مایکروسافت پیوستند.

    اکنون بهتر است به خود ویندوزفون 7 بپردازیم. در ویندوزفون 7 که سادگی اساس کار است، همه چیز از کاشی‌های مربع و مستطیل‌شکل در زمینه‌ای مشکی تشکیل شده است و مایکروسافت روی سرعت بسیار بالای آن تاکید بسیار زیادی دارد تا جایی که مسابقه‌ای در همین مورد هم برگزار کرد و به کسانی که سرعت گوشی‌شان بالاتر از ویندوزفون 7 بود 1000 دلار جایزه داد که بین 33 نفر فقط سه نفر توانستند این جایزه را کسب کنند که البته باید هم به خاطر سرعت بالای این سیستم‌عامل از مایکروسافت سپاسگزار بود. ویندوزفون 7 از آنجایی که هنوز در اول راه است مشکلات و محدودیت‌هایی هم دارد که به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

    • نبود سیستم مدیریت فایل قوی

    • عدم امکان ارسال و دریافت فایل با بلوتوث

    • نبود حالت Mass Storage ا USB

    • برنامه‌های محدود

    • عدم پشتیبانی از فلش و سیلورلایت در مرورگر

    • وابستگی زیاد به Zune

    • نبود تماس تصویری

    • آهنگ زنگ فقط از طریق فروشگاه در دسترس است (رفع‌شده در نسخه Mango)

    • نبود حالت‌های آماده برای اکولایزر در پخش‌کننده موسیقی

    • نبود چندوظیفگی (رفع‌شده در نسخه Mango)

    • نبود Copy و Paste (رفع‌شده در به‌روزرسانی Nodo)

    • عدم پشتیبانی از فرمت‌های DivX و XviD

    • نبود مسیریابی رایگان Bing (رفع‌شده در نسخه Mango)

    • عدم پشتیبانی از به‌اشترک‌گذاری اینترنت (رفع‌شده در نسخه Mango)

    • عدم پشتیبانی از سیستم تشخیص دست‌خط

    پس از ارائه ویندوزفون 7، چند به‌روزرسانی (Update) برای بهبود کارایی و پس از آنها نسخه Mango عرضه شد که برخی از ایرادات را برطرف کرد. در حال حاضر نواقص ویندوزفون 7 کاهش یافته است:

    • عدم پشتیبانی از فلش و سیلورلایت در مرورگر

    • نبود حالت USB Mass Storage

    • نبود تماس تصویری

    • عدم پشتیبانی از فرمت‌های DivX و XviD



    دلیل برطرف شدن نواقص، به‌روزرسانی نسخه اولیه این ویندوز بود که مایکروسافت اعلام کرد با نصب به‌روزرسانی Mango بیش از 500 قابلیت جدید به سیستم‌عامل ویندوزفون اضافه می‌شود که به راحتی قابل درک است.

    به‌روزرسانی‌های متعددی برای ویندوزفون 7 ارائه شده که آنها را درج کرده‌ایم:

    • : 7.0.7004 نسخه اصلی ویندوزفون 7

    • : 7.0.7008 بهبود پروسه به‌روزرسانی برای به‌روزرسانی‌های آینده

    • : 7.0.7390 به‌روزرسانی Nodo که امکان Copy/Paste، شبکه CDMA، اجرای سریع برنامه‌ها و بهبود برنامه فیس‌بوک را به همراه داشت.

    • : 7.0.7392 باطل کردن نسخه‌های غیرقانونی

    • : 7.0.7403 به‌روزرسانی مورد نیاز برای نسخه Mango

    • : 7.10.7720 ویندوزفون 7.5 نسخه Mango و اضافه شدن قابلیت چندوظیفگی

    • : 7.10.7740 برطرف‌سازی مشکل ایمیل و ایمیل صوتی

    • : 7.10.8107 اضافه کردن پشتیبانی از شبکه LTE، رفع مشکل‌های مربوط به کیبورد و سیستم مکان‌یابی



    در ویندوزفون 7 برای شروع کافی است قفل صفحه را باز کنید. پس از فشردن آن، صفحه تلفن، ساعت، تاریخ، اتفاقات اخیر و ایمیل‌های جدید شما را به نمایش می‌گذارد. البته در iOS و اندروید هم قابلیت مشابهی را داریم. با کشیدن انگشت خود روی صفحه می‌توانید وارد صفحه اصلی شوید که کاشی‌های آبی‌رنگ، بسیار زیبا، تمیز و منظم در انتظار اشاره شما نشسته‌اند. این کاشی‌ها می‌توانند آیکون برنامه‌های اصلی یا ویجت (Widget)های مورد علاقه شما باشند. قابلیت جالبی که در مورد این کاشی‌های دوست‌داشتنی وجود دارد «کاشی‌های زنده» (Live Tiles) نام دارد. کاشی‌های زنده، آخرین وقایع را با تعویض تصاویر خود به نمایش می‌گذارند و این تصاویر متحرک به شما حس زنده بودن و تازگی را القا می‌کنند. کاشی‌های گروهی هم هستند که فقط در ویندوزفون 7.5 مانگو وجود دارند و آخرین وقایع مرتبط با دوستان‌تان را به شما یادآوری می‌کنند. در منو‌ی اصلی قابلیت جست‌وجو هم برای یافتن ساده‌تر و سریع‌تر برنامه مورد نیاز قرار داده شده است.






    چند وظیفگی



    با اینکه طبق لیست آپدیت در نسخه‌ مانگو قابلیت چندوظیفگی (Multi-Tasking) به ویندوزفون اضافه شده است اما ویندوزفون هنوز هم چندوظیفگی حقیقی را انجام نمی‌دهد و شاید بتوان گفت راهی مثل iOS را در پیش گرفته است. برای جا‌به‌جایی بین برنامه‌ها، با نگه داشتن دکمه‌ بازگشت وارد صفحه‌ جدید می‌شویم که یک نمای بندانگشتی (Thumbnail) را از هر برنامه نشان می‌دهد و مدیریت چندوظیفگی را ساده‌تر می‌کند. می‌توانید در این لیست به صورت افقی پیمایش کنید و روی آخرین برنامه‌هایی که باز کرده‌اید نظارت داشته باشید. اگر در این حالت برنامه‌ جدیدی را اجرا کنید، قدیمی‌ترین برنامه‌ای که قبلا باز کرده‌اید از لیست چندوظیفگی خارج می‌شود و برنامه‌ جدید جای آن را می‌گیرد و برای بستن آن برنامه‌ای که از لیست خارج شده باید یکی از برنامه‌های دیگر را ببندید که ممکن است کمی آزاردهنده به نظر بیاید. اگر هم دوست داشته باشید باتری‌تان ساعات بیشتری دوام داشته باشد می‌توانید به کلی چندوظیفگی را از بخش تنظیمات غیرفعال کنید.


    کنترل صوتی



    ویندوزفون 7.5 مانگو این قابلیت را دارد که از طریق صدا هم به طور کامل کنترل شود که در این رابطه مایکروسافت اعلام کرده Siri که در iPhone 4S توسط اپل استفاده شد تقلیدی از سیستم صوتی مایکروسافت در ویندوزفون بوده است. البته خیلی از سیستم‌عامل‌ها دارای سیستم کنترل صوتی هستند، مثل اندروید اما مایکروسافت هم مثل اپل تاکید ویژه‌ای روی خاص بودن کارکرد برنامه‌اش دارد. حتی برنامه‌نویس ویندوزفون مایکروسافت، جو بلفیور در سال 2011 در توییتر خود اعلام کرد از اینکه امکانات مختلفی از ویندوزفون در iOS 5 اپل وجود دارد احساس غرور می‌کند.




    ارتباط با دیگران



    چندی قبل به کاشی‌های زنده اشاره کردیم؛ دوستان شما که در دفترچه تلفن‌تان هستند در یک کاشی زنده به نام People Hub قرار دارند و نام‌هایشان به ترتیب حروف الفبا مرتب شده است که می‌توانید به دو صورت مرتب کردن بر اساس نام یا نام خانوادگی لیست‌تان را مشاهده کنید. البته قسمت People Hub ایده‌ جدیدی نیست چرا که سامسونگ پیش از مایکروسافت این قسمت را معرفی کرد اما به هر حال ویندوزفون 7 تلاش کرده مجموعه‌ای از برترین‌ها را در خود جای داده باشد.

    اگر انگشت‌تان را به کناره‌ صفحه بکشید (Swipe)، وارد صفحه‌ای می‌شوید که آخرین وقایع را در رابطه با دوستان‌تان نشان می‌دهد، مثل ایمیل‌های دریافتی از سوی آنان، فعالیت‌شان در شبکه‌های اجتماعی و...

    برای راحتی کار می‌توانید دوستان‌تان را بر اساس فعالیت‌شان به صورت دستی گروه‌بندی کنید و اگر با آنها بیشتر در تماس هستید، گروه‌شان را به صفحه‌ اصلی بیاورید تا یک کاشی زنده‌ دیگر به کاشی‌هایتان اضافه شود.

    قابلیت دیگری هم در رابطه با تماس با دیگران وجود دارد که Me Card نام دارد. Me Card در حقیقت همان حساب کاربری شماست که با آن می‌توانید وضعیت خود را به سایر دوستان‌تان اعلام کنید و حتی با آن در شبکه‌های اجتماعی که عضوشان هستید فعالیت کنید مثل گوگل و فیس‌بوک که البته توییتر مشمول آن نمی‌شود.



    شماره‌گیری



    برای شماره‌گیری در ویندوزفون یک شماره‌گیر بسیار ساده مثل دیگر قسمت‌ها نمایان می‌شود که کار کردن با آن راحت و سریع است. می‌توانید برای شماره‌گیری از People Hub کمک بگیرید یا با سیستم شماره‌گیر صوتی کار کنید. برای تماس‌های خارج از کشور هم دوستی به نام International Assist دارید که در مواقع نیاز به کمک‌تان می‌آید. با این همه قابلیت مطلوب، یک قابلیت بسیار ابتدایی که تقریبا در همه‌ گوشی‌های هوشمند غیرویندوزفونی وجود دارد فراموش شده است؛ نمی‌توانید برای تماس افراد خاص، آهنگ مخصوص قرار دهید و باید به همه با یک آهنگ خیرمقدم بگویید! برای خوشامدگویی به تماس‌گیرندگان کافی است پس از اینکه دوست‌تان تماس گرفت و تصویر وی در صفحه نمایان شد، انگشت‌تان را به سمت بالای صفحه بکشید تا دکمه‌های پاسخ و رد تماس ظاهر شوند.


    پیام‌رسانی



    قسمت پیام‌ها نیز بسیار مناسب از آب درآمده است؛ همانند قسمت‌های دیگر ساده اما راحت و پرکاربرد.

    برای پیام‌رسانی دو قسمت وجود دارد: Threads و Online. پیام‌رسانی در بخش Threads همان پیام‌رسانی معمولی است و مفهوم پیام‌رسانی Online نیز از نامش کاملا مشخص است. بعد از نوشتن پیام و لمس دکمه‌ ارسال، سیستم از شما برای شبکه پیام‌رسانی سوال می‌کند. مثلا اگر بخواهید پیامی برای شخصی در فیس‌بوک بنویسید، کافی است پس از نوشتن پیام، chat on Facebook را انتخاب کنید.

    ویندوزفون از پیام چندرسانه‌ای و ایمیل صوتی نیز پشتیبانی می‌کند که پشتیبانی این سرویس‌ها به شبکه‌ سیم‌کارت شما بستگی دارد. ویندوزفون در نسخه‌ مانگو دارای بخش ایمیل یکپارچه است و می‌توانید همزمان به ایمیل‌های خود در چند شبکه دسترسی داشته باشید و این، کار را بسیار ساده می‌کند. ویندوزفون در حالت طبیعی از سرویس‌های Hotmail , Microsoft Exchange , Yahoo و Gmail پشتیبانی می‌کند.


    تایپ



    کیبورد دو حالت برای نوشتن پیام دارد: عمودی و افقی. در هر دو حالت کیبورد بسیار راحت است اما شاید ایرادی که می‌توان از آن گرفت این باشد که لرزش ندارد و شما هم نمی‌توانید آن را فعال کنید. ممکن است با خود بگویید لرزش چه اهمیتی دارد اما خود من تا وقتی که با نوکیا N9 کار نکردم اهمیت این موضوع را درک نکردم. اگر لرزش، به همراه یک صدای مناسب با هر بار لمس شما درآمیزد، احساسی حتی بهتر از یک کیبورد فیزیکی به شما منتقل می‌شود که N9 یک مصداق واقعی این موضوع است.

    در نسخه‌ اولیه‌ ویندوزفون امکان کپی و درج متن وجود نداشت اما پس از آن در به‌روزرسانی Nodo این امکان مهیا شد. همچنین قابلیت چک کردن لغات از نظر املایی و پیش‌بینی آنها نیز وجود دارد.

    کاربرد بلوتوث



    برای کاربران تازه‌وارد همیشه سوالی وجود داشته که آیا می‌توان با ویندوزفون فایل را از طریق بلوتوث ارسال کرد یا خیر؟ در جواب باید گفت ویندوزفون از بلوتوث برای مبادله‌ فایل استفاده نمی‌کند و تنها برای ارتباط با وسایلی مثل هدست می‌توان از آن استفاده کرد. دلیل آن هم حفظ امنیت دستگاه و جلوگیری از ورود فایل‌های مخرب است. البته می‌توانید با جیلبرک کردن (هک کردن) دستگاه خود، از بلوتوث برای ارسال و دریافت فایل و از برنامه‌های کرک‌شده نیز استفاده کنید. پروفایل‌های مختلفی برای سیستم بلوتوث ویندوزفون پشتیبانی می‌شوند:

    1. Advanced Audio Distribution Profile (A2DP 1.3).

    2. Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP 1.3).

    3. Hands Free Profile (HFP 1.5).

    4. Headset Profile (HSP 1.1).

    5. Phone Book Access Profile (PBAP 1.0).




    چندرسانه‌ای



    الف تصاویر

    از قسمت ارتباطات که بگذریم وارد بخش چندرسانه‌ای می‌شویم. ابتدا به گالری عکس‌ها می‌پردازیم که Photos hub نام دارد و در نسخه‌ مانگو دستخوش تغییر بسیار زیبایی شده است. می‌توانید تصویری را برای پس‌زمینه گالری‌تان انتخاب کنید یا به آقاي انبه اجازه دهید که خودش، مطابق سلیقه‌ای که دارد تصاویر را به دلخواه تغییر دهد. تصاویر به چهار شکل قابل دیدن هستند؛ Camera Roll، آلبوم‌ها، بر اساس تاریخ و در نهایت افراد. تصاویر بندانگشتی در گالری به سرعت بارگذاری می‌شوند و می‌توانید آنها را در سایز اصلی و کامل‌شان مشاهده کنید. برای بزرگنمایی هم می‌توانید از بزرگنمایی نیشگونی (Pinch-Zoom) با دو انگشت یا دو ضربه روی صفحه بهره بگیرید.

    ب. به اشترک گذاری

    ویندوزفون با به‌اشتراک‌گذاری رابطه‌ خوبی ندارد. عکس‌های شما فقط قابلیت آپلود را در شبکه‌ ابری SkyDrive دارند یا اینکه می‌توانید آنها را ایمیل کنید. برای ویدئو‌ها نیز به همین شکل است، بنابراین اگر در فکر شبکه‌هایی مثل فلیکر و توییتر و... هستید باید نرم‌افزار آنها را جداگانه تهیه کنید و مراحل اشترا‌ک‌گذاری را به صورت دستی طی کنید. تنها شبکه‌ مورد پشتیبانی داخلی در ویندوزفون فیس‌بوک است که از آن فقط برای ارسال پیام‌های کوتاه استفاده می‌شود و نمی‌توانید فایلی را با آن ضمیمه کنید. بنابراین برای ارسال عکس، فیلم و آهنگ باید از سرویس MMS استفاده کنید.

    پ. ویدئو

    دیدن ویدئو در ویندوزفون مانند دیگر بخش‌های آن لذت خودش را دارد که طبیعی است محدودیت‌هایی نیز دارد. پخش‌کننده‌ ویدئو بسیار سریع و راحت است. قابلیت جلو و عقب بردن سریع، کنترل سرعت پخش، اندازه‌ ویدئو و پخش در حالت تمام‌صفحه در اختیار شما گذاشته شده است. یک قابلیت جالب و پرکاربرد دیگر هم در اینجا وجود دارد: می‌توانید آیتم‌های تکی و کوچک مثل یک ویدئو، یک آهنگ یا حتی فرکانس رادیویی دلخواه‌تان را به عنوان یک ویجت در صفحه‌ اصلی قرار دهید. این همه مزایا بدون هیچ نقصی امکان‌پذیر نیست. ایرادی که البته می‌توان تا حدودی از آن چشم‌پوشی کرد عدم توانایی پخش ویدئو‌های DivX و XviD است. البته مواردی مبنی بر پخش ویدئو‌های DivX با فرمت mp4 هم گزارش شده است. برای پخش این ویدئو‌ها باید آنها را به دستان توانمند استاد Zune بسپارید تا آنها را به فرمت

    mp4 تبدیل و به شما تقدیم کند. علاوه بر mp4، فرمت‌های wmv، avi،3gp،3g2 و mov نیز در پخش‌کننده‌ ویدئو قابل پخش هستند.

    - دوربین

    نکته خاصی در مورد دوربین وجود ندارد. پس از ورود به برنامه‌ دوربین یک رابط کاربری بســـــیار ساده وجود دارد؛ فقط چند دکمه در کناره‌های صفحه که کار کردن با دوربین را ساده‌تر می‌کند. تنها نکته‌ قابل ذکر این است که تمامی دستگاه‌های ویندوزفون 7 دارای فیلمبرداری 720p HD هستند که به لطف دستور مایکروسافت و سخت‌افزار مناسب استفاده‌شده امکان‌پذیر است.

    ت. موسیقی

    بخش موسیقی هم با بخش ویدئو ادغام شده است و برای دسترسی به هر دو باید وارد قسمت Music and Video hub شوید. در این قسمت انواع فرمت‌ها به جز DivX و XviD و همچنین پادکست‌های صوتی و ویدئویی نیز پشتیبانی می‌شود. برای دسترسی به رادیو اف‌ام هم باید از همین بخش اقدام کنید. اگر هیچ کدام را نخواستید Marketplace همیشه به روی شما باز است. برای کرایه‌ کردن ویدئو هم می‌توانید به Zune pass متوسل شوید (در مورد نحوه‌ اتصال بهMarketplace در ادامه توضیح خواهیم داد).

    آهنگ‌های دلخواه‌تان بر اساس آلبوم، سبک، نام هنرمند، نام آهنگ و لیست خود شما مرتب‌ می‌شوند. استفاده از پخش‌کننده‌ موسیقی فوق‌العاده آسان است و البته نواقصی نیز دارد؛ یکی نبود اکولایزر و دیگری نبود نوار کنترل. بنابراین اگر بخواهید در همان لحظه به آخر آهنگی گوش دهید مجبور هستید دکمه‌ Fast forward را نگه دارید تا به قسمت مورد نظر برسید بنابراین این کار باید به طور دستی انجام شود. فرمت‌های صوتی قابل پخش در ویندوزفون wav، mp3، wma، amr، aac، mp4، m4a،3gp و 3g2 هستند.

    اینترنت و جست‌وجو



    اگر اینترنت اکسپلورر مرورگر مورد پسند شما نیست، حتما در ویندوزفون به آن علاقه‌مند می‌شوید چرا که واقعا دوست‌داشتنی است. البته باید با کم و کاستی‌هایش کنار بیایید اما به نظر می‌رسد در ویندوزفون بهترین گزینه برای مرور اینترنت است. منظور از کم و کاستی، نبود فلش و سیلورلایت است. اینترنت اکسپلورر در نسخه‌ 7.5 یا همان مانگو کمی بهبود یافته و ظاهرش نیز بهتر شده است. در این نسخه نوار آدرس همیشه در زیر صفحه نمایان است و برای دسترسی به تنظیماتی چون به اشتراک‌گذاری، بوک‌مارک کردن و... باید این نوار را به سمت بالای صفحه بکشید تا گزینه‌های آن ظاهر شود. می‌توانید صفحه‌های متعدد را در قالب تب‌های مختلف باز کنید و از این قابلیت ویندوزفون کمال استفاده را ببرید. در این نسخه از اینترنت اکسپلورر که روی ویندوزفون 7.5 نصب است، از چیپ گرافیکی برای بارگذاری صفحات، تصاویر، ویدئو‌ها و کد‌های جاوا کمک گرفته می‌شود، بنابراین تصویری که مشاهده می‌کنید خیلی نرم و روان خواهد بود. در مورد سرعت مرور وب هم باید گفت مظمئنا از آن راضی خواهید بود زیرا تست‌های مختلف نتایج مطلوبی ارائه داده‌اند.

    موتور جست‌وجوگر اصلی در ویندوزفون بینگ است که قطعا بسیاری از شما با آن کار کرده‌اید. بینگ سریع، پرامکانات و دقیق است. در اینجا بینگ به کمک ویندوزفون می‌آید تا چند قابلیت دیگر به آن اضافه کند. اولین قابلیت App connect است. اگر مثلا نام یک ویدئو را جست‌وجو کنید، به شما یک نرم‌افزار پخش‌کننده‌ ویدئو برای نصب پیشنهاد می‌شود. دو قابلیت دیگر باقی مانده است؛ تشخیص موسیقی و بارکدخوان که هر دو برخلاف سیستم‌عامل‌های دیگر ذاتا در ویندوزفون وجود دارند. اسکنری که بارکد را می‌خواند، می‌تواند انواع متن را نیز اسکن کند، آن را به متن تبدیل کرده و سپس به زبان دیگری ترجمه کند.

    قابلیت جالب دیگر اینکه سیستم تشخیص صدای ویندوزفون با نگه داشتن دکمه‌ Start به کار می‌افتد و می‌توانید کار‌های مختلفی از قبیل جست‌وجو در بینگ، تماس با مخاطبان و اجرا کردن برنامه‌ها را با آن انجام دهید.



    Marketplace، بازی‌ها و برنامه‌ها




    اکنون نوبت به Marketplace می‌رسد. در حال حاضر Marketplace در مقابل فروشگاه اندروید و iOS حرفی برای گفتن ندارد زیرا حدود 80 هزار برنامه دارد که در مقابل اعداد شش رقمی دو فروشگاه دیگر ناچیز به نظر می‌آید. البته سرعت رشد برنامه‌های ویندوزفون واقعا چشمگیر است و به زودی 100 هزار برنامه را پشت سر خواهد گذاشت. برای دانلود برنامه‌ها می‌توانید از GPRS استفاده کنید. البته دانلود‌های بالای 40 مگابایت تنها از طریق اتصال Wi-Fi امکان‌پذیر است. برنامه‌ Marketplace، برنامه‌ها و بازی‌های مختلف را چه رایگان و چه پولی با هم به نمایش می‌گذارد. در هر قسمت برنامه‌های برتر هم مشخص شده‌اند تا انتخاب‌های باکیفیت‌تری داشته باشید. هر چند این‌طور که به نظر می‌رسد اکثر برنامه‌های ویندوزفون دارای کیفیت بسیار بالا و خوبی هستند و می‌توان آن را از این جهت با iOS اپل مقایسه کرد. در Zune Music Store هم جدیدترین و برترین آهنگ‌ها در ابتدا به شما نشان داده می‌شوند. یک قسمت جالب در Marketplace وجود دارد که با تکان دادن گوشی برنامه‌هایی به صورت اتفاقی نمایش داده می‌شوند که روش جالبی برای پیدا کردن برنامه‌های جدید است.

    در بخش بازی‌ها ویندوزفون یک امتیاز مثبت می‌گیرد. گزینه‌ Try در زیر اکثر بازی‌ها انتظار می‌کشد تا به شما اجازه دهد هر کدام از این بازی‌ها را که خواستید به رایگان امتحان کنید. در حقیقت نسخه‌ آزمایشی را که یک نسخه‌ رایگان محدود است قبل از خرید بازی در اختیارتان می‌گذارد تا در صورت پسندیدن، آن را خریداری کنید. همچنین بازی‌های زیادی هستند که به سیستم Xbox Live مایکروسافت وصل هستند.

    با وارد کردن تگ ایکس‌باکس لایو خود، آواتار و امتیاز‌ها و لیست بازی‌هایی که تا به حال در ایکس‌باکس بازی کرده‌اید به ویندوزفون منتقل می‌شوند. اگر بازی‌هایی را که سیستم ایکس‌باکس لایو را پشتیبانی می‌کنند در ویندوزفون اجرا کنید، این بازی‌ها و امتیازهایشان هم به پروفایل‌تان اضافه می‌شوند.

    دسترسی به Marketplace

    برای دسترسی به فروشگاه ویندوزفون سه راه وجود دارد:

    1. Marketplace در داخل دستگاه ویندوزفون

    در ایران استفاده از Marketplate گوشی عملا غیرممکن است زیرا در حال حاضر مایکروسافت، ایران را در لیست رسمی پشتیبانی از ویندوزفون ندارد. احتمالا دستگاه‌های ویندوزفون نوکیا در ایران نیز به همین دلیل پشتیبانی نمی‌شوند.

    2. نرم‌افزار Zune روی کامپیوتر

    استفاده از Marketplace در این حالت تنها یک راه دارد: استفاده از .VPN

    3. سایت windowsphone.com

    مسیریابی



    Bing Maps برای مسیریابی به شما کمک می‌کند. هر چند خیلی ساده و ابتدایی است و به قول معروف «کار راه بنداز» است. نقشه‌ها مثل همانی هستند که در سایت خود Bing می‌بینید (maps.bing.com). راهنمای صوتی نیز وجود دارد که کامل نیست. پس از هر بار صحبت کردن، باید دوباره مکان مشخص‌شده را لمس کنید تا صدای راهنما را بشنوید. فونت نوشتاری در نقشه‌ها بزرگ است و خواندن نوشته‌ها با وجود متن سفیدرنگ در زمینه‌ سیاه بسیار راحت است. همچنین می‌توانید اطلاعات مربوط به ترافیک را در هر لحظه دریافت کنید. امکان قرار دادن آیتم‌ها و ویجت‌ها در صفحه‌ اصلی که قبلا در مورد آن صحبت کردیم اینجا هم وجود دارد. می‌توانید مکان‌های مورد علاقه و ضروری را به صورت یک کاشی در صفحه‌ اصلی قرار دهید.



    برنامه‌های کاربردی داخلی



    یکی از امکانات اصلی گوشی‌های ویندوزفون که در فروش آنها تاثیر بسزایی دارد، وجود برنامه‌ کامل آفیس به صورت رایگان در این گوشی‌هاست که امکان ویرایش و مشاهده‌ فایل‌های آفیس را به کاربر می‌دهد. خوبی این آفیس این است که همیشه به طور خودکار با کامپیوتر شما از طریق شبکه‌ ابری SkyDrive هماهنگ می‌شود تا اگر به طور اتفاقی اسناد آفیس از داخل تلفن‌تان پاک شد، بتوانید از طریق کامپیوتر به آن دسترسی داشته باشید. 25 گیگابایت فضای رایگان هم برای این فایل‌ها در SkyDrive برایتان رزرو شده است که 100 مگابایت آن را می‌توانید برای استفاده‌ شخصی کنار بگذارید و این فضا برای هر یک اکانت SkyDrive اختصاص داده می‌شود. قسمت آفیس به سه بخش تقسیم می‌شود: Documents، Locations و Notes.

    برنامه‌های Word، Excel و Power Point در قسمت Documents هستند که همه کاربران با آنها آشنایی دارند، برنامه‌ OneNote در قسمت Notes برای نت‌برداری است و در نهایت قسمت Locations مربوط به فضا‌های ذخیره‌سازی و بارگذاری فایل‌های شماست. آفیس برنامه‌ پرکاربردی است و خوشبختانه در ویندوزفون هم به خوبی با این سیستم بهینه شده است تا کاربرد و امکانات زیادی داشته باشد. کار کردن با آن نیز بسیار ساده است.

    به جز آفیس، برنامه‌‌های سازمان‌دهنده‌ دیگری هم در ویندوزفون وجود دارد: تقویم، To-Do که دفترچه یادداشتی است برای نوشتن کار‌هایی که باید انجام دهید و در واقع همان چک لیست است. ماشین‌حساب که با چرخاندن صفحه به یک ماشین‌حساب نیمه‌حرفه‌ای تبدیل می‌شود و در نهایت برنامه‌ Alarm که همه از آن به نحو احسن استفاده می‌کنند.

    همچنین برنامه‌ دیگری به نام Contacts Transfer وجود دارد که از طریق بلوتوث امکان انتقال مخاطبان دفتر تلفن را می‌دهد.

    برای نوشتن برنامه برای ویندوزفون، نرم‌افزار شما باید بر اساس سیستم XNA یا نسخه‌ مخصوص سیلورلایت برای ویندوزفون باشد و می‌توانید از نرم‌افزار Visual Basic .NET استفاده کنید.

    یافتن دستگاه گمشده



    اگر گوشی خود را گم کردید سایت windowsphone.com به کمک شما می‌آید تا از اطلاعات خود محافظت کنید؛ می‌توان گفت سرویسی مثل سرویس MobileMe اپل است. برای این کار باید یک حساب کاربری ویندوزفون بسازید و سپس وارد عمل شوید. اکنون امکاناتی مثل پیدا کردن، زنگ زدن، پاک کردن اطلاعات و قفل کردن گوشی در اختیار شماست تا یا گوشی خود را پیدا کنید یا اطلاعات‌تان را حفظ کنید.


    حداقل سخت‌افزار کلوپ ویندوزفون



    خوشبختانه مایکروسافت برای اجرای Windows Phone 7 حداقل سیستمی را برای شرکت‌ها مشخص کرده و به همین دلیل تمامی دستگاه‌های ویندوزفون علاوه بر اجرای سریع و روان این سیستم‌عامل، دارای سخت‌افزار بالایی هم هستند که در زیر نگاهی به آن می‌اندازیم:

    در نهایت یک خبر خوب هم برای ویندوزفون‌دارها: تمامی دستگاه‌های ویندوزفون به‌روزرسانی «آپولو» و ویندوزفون 8 را دریافت خواهند کرد.



    جمع‌بندی



    ویندوزفون در عین سادگی، بسیار سریع، وسیع و پرکاربرد است و پتانسیل بسیار بالایی برای رشد دارد. از زمان ورودش هم رشد بسیار خوبی را تجربه کرده است. رابط کاربری مترو نیز بسیار زیبا و راحت است و کار کردن با ویندوزفون را برای هر کسی لذت‌بخش می‌کند. ویندوزفون در حال حاضر با کمبود برنامه مواجه است اما می‌توان به آینده‌ آن امیدوار بود. مایکروسافت با ویندوزفون 7 پایه‌های رابط کاربری مترو و ویندوز هشت را محکم کرد تا یک سیستم جامع و یکپارچه را برای گوشی‌ها و کامپیوترها و تبلت‌ها ارائه دهد. این به این معنی است که در آینده‌ای نه‌چندان دور سیستم گوشی‌ها، تبلت‌ها و احتمالا لپ‌تاپ‌ها و کامپیوتر‌های ویندوزی یکپارچه خواهد شد، مشابه سیستمی که اپل برای دستگاه‌های خود مهیا کرده است. در یک کلام می‌توان گفت ویندوزفون دوست‌داشتنی است و تجربه‌ای بسیار خوب را به هر کاربری منتقل می‌کند. پس اگر سادگی، راحتی و زیبایی را دوست دارید، ویندوزفون 7 را فراموش نکنید.






    عماد ساعدي


    asreertebat.com
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خدایا دوسم داری؟( از این 27 مورد چندتاشو دارید؟!!)
    توسط خادم الزینب در انجمن اخلاق
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 04-03-2014, 17:08
  2. به راستي دوست داشتن چه زيباست ...
    توسط خادم الخدیجه (س) در انجمن مباحث مرتبط با زندگی ، خانواده و اجتماع
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08-01-2012, 22:34
  3. خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه ...
    توسط ترنمی در انجمن داستان ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 01-01-2012, 10:25
  4. روضة الشهداء
    توسط يادشهيد در انجمن داستان های مرتبط با امام حسین(ع)
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 22-12-2011, 00:37
  5. خدا را دوست دارم ، به خاطر اینکه ..
    توسط خادم الزینب در انجمن انجمن متفرقه
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 22-07-2011, 10:16

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه